Výsledky vyhľadávania

Ponúkame Vám na predaj 3i byt v projekte Ovocné sady

Ivanská cesta

265 000 eur 

Informácie

Nehnuteľnosť Id: 23363
Cena: 265 000 eur
Počet izieb: 3
Celková výmera: 75,5 m2
Kúpeľňa: 1
Konštrukcia: tehlová
Parkovanie: možnosť dokúpenia parkovacieho miesta

Popis nehnuteľnosti

IMOLI REALITY Vám ponúka na predaj nový 3 izbový byt v novostavbe, ktorý sa nachádza v mestskej časti Bratislava – Trnávka.

Pre nového majiteľa ponúkame priestranný a slnečný byt s výmerou interiéru 70,7 m2. Exteriér bytu tvorí balkón, ktorý má výmeru 4,8 m2. Súčasťou bytu je pivničná kobka s výmerou 3 m2.

Celková výmera bytu je 75,5 m2.

Moderný bytový dom prešiel kvalitnou stavebnou realizáciou a bol vyhotovený z monolitických železobetónových stenových konštrukcií. V bytovom dome sa nachádzajú aj nebytové priestory, spoločné priestory a nové moderné výťahy. Byt sa nachádza na 5 poschodí zo 6. K bytu prislúcha jedno vonkajšie parkovacie miesto.

Denná a nočná časť bytu

Výhodou bytu je správne riešená dispozícia, ktorá vytvára príjemný a komfortný pocit bývania. Po vstupe do bytu sa ocitnete na chodbe, ktorá umožňuje novému majiteľovi zabezpečiť dostatočný úložný priestor. Na chodbe sa nachádza samostatná toaleta a taktiež samostatná kúpeľňa.

Za dennú časť bytu považujeme obývaciu izbu, ktorá je prepojená s kuchyňou a jedálňou. Vstup do nočnej časti bytu je z chodby, kde sa nachádzajú dve samostatné izby. Tieto izby môžeme rozdeliť za hlavnú spálňu, detskú izbu alebo pracovňu so šatníkom. Vstup na balkón je z obývacej izby a kuchyne, na ktorom môžete tráviť príjemné chvíle.

Interiér bytu

Ak ste milovníkom, ktorého baví navrhovanie a spracovanie interiéru podľa vlastných predstáv, tak ste na správnom mieste. Byt sa predáva v štádiu štandard, kde sa nachádzajú exteriérové dvere, interiérové dvere, okná, plávajúca podlaha, dlažba, radiátory, toaleta, vaňa a umývadlo.

Prečo páve tento byt?

Pre mladý pár alebo mladú rodinu ponúkame pohodlné bývanie, ktoré ponúka bezpečnosť a priestor na relax či zábavu. Vaše nové bývanie má po ruke všetko čo potrebujete. Byt sa nachádza v obľúbenej mestskej časti Trnávka neďaleko známych nákupných centier AVION a IKEA. Zábavu pre deti Vám zabezpečí najväčšie detské centrum KIDSHOUSE, ktoré sa nachádza neďaleko štvrti. Benefitom lokality je dobré napojenie na diaľničný obchvat a novú zastávku MHD. Ak túžite po aktívnom a zdravom živote, tak tento byt je tou správnou voľbou.

KOLAUDÁCIA BYTU

10/2022

PROTOKOLÁRNE ODOVZDANIE BYTU

03-04/2023

Konečná cena je 265 000 eur, ktorá zahŕňa poplatky a servis s prevodom nehnuteľnosti.

V prípade záujmu je možnosť dokúpiť jedno vonkajšie parkovacie miesto v hodnote 9.000,- eur.

Zaujala vás táto ponuka?

Vyhľadávate takýto typ bývania?

Ak ste si odpovedali 2x áno, tak nás neváhajte ihneď kontaktovať.

 

Galéria nehnuteľnosti

Video

video image

Mapa

Kontaktujte nás

Mgr. Igor Molitoris

Manažér predaja

Podobné záznamy

199 000 eur
featured icon
Počet izieb:
2
featured icon
Kúpeľne:
1
featured icon
Výmera:
56 m2

Porovnaj zoznamy